Η Εταιρία FORMApouranis ιδρύθηκε το 1980 στην Θεσσαλονίκη και από τότε έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πάνω από 2500 φαρμακοποιούς σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από μια πορεία άνω των 40 ετών βρισκόμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την άρτια κατάρτιση και την προηγμένη τεχνογνωσία στον χώρο της ανακαίνισης φαρμακείων. Στόχος μας παραμένει όλα αυτά τα χρόνια η άμεση και ταυτόχρονα ποιοτική εξυπηρέτηση. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας αποτελεί εχέγγυο για την ποιότητα των υπηρεσιών μας καθώς και κίνητρο για συνεχώς καλύτερες και δημιουργικότερες λύσεις.

Σε συνεχή συνεργασία με τον πελάτη αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη του έργου, είτε πρόκειται για μερική είτε για ολική ανακαίνιση, από την αρχική ιδέα μέχρι την τελική παράδοση. Ξεκινώντας από τον περιβάλλοντα χώρο και προχωρώντας στο εσωτερικό του φαρμακείου, εστιάζουμε στην βέλτιστη διαμόρφωση του χώρου με κριτήριο την άνεση και την καλύτερη λειτουργική εκμετάλλευση του χώρου, ενώ παράλληλα προσβλέπουμε στο καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα. Ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, προσφέρουμε ποικιλία επιλογών, από έπιπλα εξολοκλήρου δικής μας κατασκευής, αναζητώντας την χρυσή τομή ανάμεσα στην υψηλή ποιότητα και το χαμηλό κόστος.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις, είτε αυτές προϋπάρχουν στην αρχική ιδέα είτε προκύψουν στην πορεία υλοποίησης του έργου και με έμφαση στην λεπτομέρεια εγγυόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να μας βρείτε στον εκθεσιακό μας χώρο στην Περιοχή αεροδρομίου (πλησίον ξεν. Hyatt), στην Θεσσαλονίκη ή να επικοινωνήσετε μαζί στο 2310-617474 και εμείς θα φροντίσουμε ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας.